یکی از مواردی که ممکن است در زمان جراحی پروتز سینه کنجکاوی شما را برانگیزد این است که هزینه پروتز سینه است. از آنجایی که این یک عمل زیبایی است، عمل پروتز سینه معمولاً توسط ارائه دهندگان بیمه پوشش داده نمی شود، به این معنی که هزینه جراحی معمولاً به عهده خود بیمار است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد هزینه پروتز سینه به ادامه مطلب مراجعه کنید.
بیشتر بخوانید: عوارض پروتز سینه
هزینه پروتز سینه در تهران
بهترین اطلاعات قیمت در مورد هزینه پروتز سینه در تهران را می توان با معاینه کاندید پروتز سینه داد. جراح پلاستیک شما که جراحی پروتز سینه را انجام خواهد داد، برند پروتز، کیفیت و قیمت سیلیکونی که قصد دارد روی سینه شما بگذارد را به تفصیل به شما اطلاع خواهد داد. همچنین اطلاعاتی در مورد بیمارستانی که در آن عمل میکنید و هزینههای آن، قیمت سوتینی که باید بعد از جراحی پروتز سینه استفاده کنید و اینکه آیا شامل هزینهی پروتز سینه میشود، به شما داده می شود.
اگر مقصد شما برای جراحی پروتز تهران است; بهترین جراح پروتز سینه در تهران، می تواند با معاینه شما مناسبترین قیمت را در مورد هزینه پروتز سینه در تهران به شما بدهد. در طول جلسه مشاوره پروتز سینه با پزشک خود در مورد اینکه؛ آیا هزینه معاینه ثانویه خواهید پرداخت یا خیر؟ آیا امکان پرداخت چکی هزینه پروتز سینه وجود دارد یا خیر؟ و … هر چیزی را که ذهنتان را درگیر می کند را واضح و با حوصله بپرسید.
اگر پزشک شما را به طور کامل آگاه و روشن کند، تصمیم گیری برای شما آسان تر می شود و او هم به اندازه شما خوشحال می شود که شما را خوشحال کند.
هزینه پروتز سینه و انواع آن
در اینجا برخی از انواع رایج جراحی و محدوده هزینه جراحی پروتز سینه به طور تقریبی آورده شده است:
- جراحی ایمپلنت سیلیکونی یکی از روشهای متداول برای بزرگکردن سینه است که به دلیل حس طبیعی و گزینههای متنوع در اشکال و اندازه، بسیار محبوب است. در این نوع جراحی ایمپلنت سیلیکونی، یا یک ایمپلنت پر شده از قبل در سینه قرار میگیرد، یا ابتدا یک ایمپلنت خالی قرار داده شده و سپس با ژل سیلیکون پر میشود. محدوده قیمت این نوع جراحی معمولاً بین 25 تا 35 میلیون تومان است.
- جراحی ایمپلنت با سالین، این روش بزرگکردن سینه با وارد کردن یک ایمپلنت سینه پر از محلول نمک به سینه است. با توجه به اینکه ایمپلنتهای سالین هزینهی کمتری دارند، هزینه پروتز سینه در این روش معمولاً بین 15 تا 25 میلیون تومان است.
- جراحی ایمپلنت ژله ای: در این نوع از عمل سینه، نوع خاصی از پروتز سیلیکونی استفاده می شود که دارای قوام ژلی منسجم است. آنها ظاهر و احساس طبیعی تری به سینه ها می دهند و از این رو، در مقایسه با هزینه ایمپلنت سینه سیلیکونی، هزینه ایمپلنت ژله ای بسیار بالاتر است. هزینه تمام شده در این روش بین 40 تا 50 میلیون است.
- جراحی کامپوزیت بزرگ کردن سینه: در این نوع بزرگ کردن سینه، تکنیک انتقال چربی و روش ایمپلنت سینه با هم ترکیب می شوند تا نتایج مورد نظر را ارائه دهند. با توجه به این رویکرد ترکیبی، این نوع جراحی بزرگ کردن سینه هزینه بیشتری دارد. هزینه ای که باید در این روش بپردازید چیزی حدود 45 تا 60 میلیون است
- بزرگ کردن سینه ترمیمی: این نوع بزرگ کردن سینه برای خانم هایی که ماستکتومی کرده اند یا مشکلات مادرزادی دارند انجام می شود. و بر روی بازسازی یک یا هر دو سینه در صورت لزوم تمرکز دارد. هزینه بسته به وضعیت بیمار نیاز به اعلام بعد از معاینه دارد.
عوامل موثر در هزینه پروتز سینه
مواردی وجود دارد که بر هزینه پروتز سینه تاثیر می گذارد. عوامل اصلی که تا حد زیادی بر هزینه عمل پروتز سینه تأثیر می گذارند در زیر توضیح داده شده است:
- تکنیک مورد استفاده :اساساً دو راه برای بزرگ کردن سینه ها وجود دارد. اولی انتقال چربی و دومی کاشت سینه است.
- انواع ایمپلنت: اکثر جراحی های بزرگ کردن سینه با استفاده از ایمپلنت انجام می شود. آنها دو نوع هستند – ایمپلنت های نمکی و سیلیکونی. این انواع بیشتر بر اساس شکل، اندازه، بافت، دوام و ویژگی های دیگر طبقه بندی می شوند. بر اساس نوع ایمپلنت انتخاب شده برای این روش، هزینه جراحی ممکن است افزایش یابد.
- انتخاب بیمارستان: انتخاب بیمارستان شما تفاوت عمده ای در کل هزینه درمان ایجاد می کند. هزینه ها در یک بیمارستان دولتی در مقایسه با یک مرکز خصوصی به دلیل هزینه های اداری کمتر خواهد بود.
- هزینه بستری در بیمارستان: اگرچه جراحی بزرگ کردن سینه را می توان به صورت Daycare یا سرپایی انجام داد، اما اغلب نیاز به بستری شدن در بیمارستان دارد. این هزینه ها شامل هزینه پذیرش، ترخیص، اجاره اتاق، هزینه تخت و سایر مواد مصرفی پزشکی است.
- حق الزحمه جراح: جراح پلاستیک که در انجام جراحی پروتز سینه مهارت دارد، احتمالاً هزینه بیشتری نسبت به جراحان کم تجربه دریافت می کند.
- تست های تشخیصی: قبل از هر نوع جراحی، پزشک آزمایش هایی را برای ارزیابی سلامت کلی بیمار تجویز می کند، مانند سونوگرافی، ام آر آی، سی تی اسکن و غیره.
بیشتر بخوانید: انواع پروتز سینه
هزینه جراحی پروتز سینه در سال 1403
هزینه پروتز سینه بسته به دکتری که عمل بزرگ کردن سینه را انجام داده است، بیمارستانی که جراحی در آن انجام شده است، شهری که در آن عمل بزرگ کردن سینه انجام شده، کیفیت سیلیکون های مورد استفاده در بزرگ کردن سینه و کیفیت سینه بند طبی استفاده شده متفاوت است.
در حالت کلی ارزیابی مالی جراحی های زیبایی دشوار است. زیرا اینها رویه های هنری هستند که از پزشکی به پزشک دیگر متفاوت است و نیاز به دانش و مهارت خاصی دارد. فردی که تحت عمل جراحی قرار می گیرد نیز موجودی بی نظیر و بدون جایگزین است که ارزش هرگونه وقت و هزینه ای را دارد.
محاسبه اولیه زیر می تواند به شما یک ایده تقریبی از هزینه پروتز سینه دهد. قیمت سیلیکونی که برای بزرگ کردن سینه استفاده می شود به دلار ایندکس می شود و نوسانات نرخ ارز بر قیمت سیلیکون سینه تاثیر می گذارد. هزینه سیلیکون سینه بسته به کیفیت برند مورد استفاده می تواند از 5 میلیون تا 25 میلیون افزایش یابد. هزینه های بیمارستان می تواند از حدود 4 میلیون تا 25 میلیون متغیر باشد. اگر هزینه های مطب دکتر و دستمزد را نیز اضافه کنید، تصویر تقریبی از هزینه بزرگ کردن سینه با سیلیکون به دست می آورید.
آیا سایز پروتز سینه بر هزینه پروتز سینه تاثیر دارد؟
قبل از بررسی تأثیر سایز بر هزینه جراحی پروتز سینه، بهتر است به اندازههای رایج در پروتز نگاهی بیندازیم:
سایز کوچک: اگر آناتومی سینهها کوچک و پهن باشد، پروتز سایز کوچک انتخاب مناسبی است.
سایز متوسط: بسیاری از افراد از پروتز سایز متوسط استفاده میکنند که به سینهها حجمی مناسب و طبیعی میدهد.
سایز بزرگ: بسته به انتخاب و شرایط بدنی فرد، از پروتزهای بزرگتر استفاده میشود.
حالا با توجه به این سایزها، میتوانیم به تأثیر آنها بر هزینه جراحی پروتز سینه اشاره کنیم. واقعیت این است که سایز پروتز تأثیر زیادی بر نحوه عمل دارد، زیرا با توجه به اندازه، باید برشهای مختلفی انجام شود و عمق و موقعیت برشها نیز فاکتور مهمی در هزینههاست.
هزینه پروتز سینه با بیمه
جراحی پروتز سینه یکی از روشهایی است که در دستهی اعمال زیبایی قرار میگیرد و میتواند به طور چشمگیری وضعیت سینهها را تغییر دهد. با این حال، یکی از مشکلاتی که ممکن است در این رابطه به وجود آید، عدم پذیرش هزینه پروتز سینه توسط بیمههای تامین اجتماعی است. شرکتهای بیمه معمولاً هزینه پروتز سینه را پوشش نمیدهند و هیچگونه کمک مالی به افراد در این زمینه ارائه نمیدهند. حتی برای زنانی که به دنبال بازسازی سینههای خود هستند تا بافتی که در طی جراحی برداشته شده است را جایگزین کنند، خدمات مالی خاصی در اختیار قرار نمیگیرد.
احتمالاً میتوانید هزینه پروتز سینه را با استفاده از بیمه تکمیلی جبران کنید، اما باید به خاطر داشته باشید که بیمههای تامین اجتماعی به هیچ عنوان کمک مالی و حمایت خاصی را برای انجام جراحیهای زیبایی ارائه نمیدهند.
نتیجه گیری
یکی از رایج ترین اشتباهات زنانی که جراحی پروتز سینه انجام می دهند این است که آنها بدون در نظر گرفتن مهارت های شخصی، دانش و تجربه پزشکی که جراحی پروتز سینه را انجام می دهد و کیفیت سیلیکون سینه مورد استفاده، صرفا علاقه مند به پایین بودن هزینه پروتز سینه هستند.
انتخاب پزشکی که عمل جراحی را انجام می دهد معیار مهمی در هزینه پروتز سینه است. جراحی بزرگ کردن سینه با سیلیکون که یکی از جراحی هایی است که بیشترین رضایت بیماران را در جراحی زیبایی دارد، در صورت انتخاب نشدن پروتز متناسب با بدن، می تواند باعث ناامیدی شود. مهم قلمداد کردن معیار قیمت، به معنی عدم درک جدی بودن شرایط است.
سوالات متداول
بله; بی شک موقعیت جغرافیایی در تعیین هزینه پروتز سینه از فاکتور های تاثیرگذار خواهد بود چراکه هزینه های تجهیزات و امکانات در شهرهای بزرگ گران تر از شهرستان ها است.
بله انواع پروتز های سینه با دوام و ماندگاری های متفاوت و برند های متفاوت وجود دارند که قیمت هرکدام متفاوت از دیگری است.
پروتز سینه معمولاً 10 تا 15 سال دوام می آورد. البته ماندگاری طولانی تر آنها بی سابقه نیست، اما هر چه بیشتر آنها را داشته باشید، خطر پارگی و سایر عوارض افزایش می یابد.